De allerslechtste series ooit, volgens Rotten Tomatoes

Geen enkele RT-gebruiker had een goed woordje over voor deze series.

Een slechte serie hebben we allemaal weleens gezien, maar het is bijna een prestatie te noemen om de állerslechtste series ooit te maken. Toch bestaan die. 

Rotten Tomatoes is dat plekje op het internet waar je meer kunt lezen over die fantastische serie, die trage film of die interessant docu. Niet alleen nieuws, maar ook de ongezouten mening van zelfbenoemde critici is te lezen op het platform en die nemen geen blad voor de mond. Gebruikers kunnen een rating op een film achterlaten waarbij 100 procent uitmuntend is. Een 0 % rating wil je dus niet. Toch wist een aantal series het voor elkaar te krijgen deze score te behalen. Digital Spy onthult welke series geen énkele gebruiker van de site leuk vond.

The Kennedys – 2011
Deze miniserie volgt het leven van Jacqueline Kennedy (Katie Holmes) na de gruwelijke moord op haar man en de president van de Verenigde Staten, John F. Kennedy.

Rotten Tomatoes experts noemden de serie onder andere ‘een vier uur durend rommeltje’ en ‘een verschrikkelijk geschreven verhaal.’

Saint George – 2014
Deze 10 aflevering tellende serie draait om een pas gescheiden man die in Los Angeles woont. In de sit-com zie je hoe hij dealt met zijn gestereotypeerde Amerikaanse vrouw, zijn bemoeizuchtige moeder en zijn jonge zoon.

Recensies op Rotten Tomatoes omschrijven de serie onder andere als ‘een show met veel seks- en penisgrappen’ en ‘veel grappen die al snel niet meer grappig zijn’.

 

Charlies Angels – 2011
Deze serie is geïnspireerd op de gelijknamige film Charlies Angels. Een dievegge, een autodief en een corrupte politieagente krijgen de kans om hun leven te beteren door criminaliteit aan te pakken met behulp van de mysterieuze Charlie.

Het idee was goed, maar de uitwerking was volgens de recensies op Rotten Tomatoes niet je van het. De serie werd ‘oppervlakkig’ genoemd vanwege een gebrek aan spanning, grappen en erg sexy was de serie ook niet.

Dads – 2013
Warner Whittemore en Eli Sachs zijn twee video game designers die in de serie Dads centraal staan. De twee dertigers zijn vrij succesvol, maar hun leven staat op z’n kop wanneer hun verschrikkelijke vaders bij hen intrekken.

Door de Rotten Tomatoes gebruiker wordt deze serie omschreven als voorspelbaar en heeft het een ‘lui plot’. De grapjes zijn niet grappig en volgens een andere gebruiker is de show daarnaast ook nog eens een tikkeltje racistisch.

Hunter
De bovenstaande series kregen geen lovende kritieken, maar Hunter is de állerslechtste. Dit ene seizoen volgt het leven van FBI agent Flynn Carroll die op zoek gaat naar zijn vermiste vrouw. Tijdens zijn onderzoek leert hij een geheim van de overheid kennen en vanaf dit punt wordt alles erger.

Wederom nemen critici op Rotten Tomatoes geen blad voor de mond. Volgens een van hen was de serie al gedoemd te mislukken vanaf de eerste aflevering en is Hunter een ‘vreugdeloze serie’ en is het idee ‘afgekeken van andere wél interessante show’.

Bron: Stylist, Digital Spy | Beeld: by Lynda Sanchez on Unsplash