Yes, I do: 10 x de mooiste lingerie voor de huwelijksnacht

Voor een goed begin van je happily ever after. 

Ja ja, we weten allemaal dat het bruidspaar na de grote dag helemaal gesloopt is en gewoon onder de wol wil kruipen. We wéten het, maar willen er toch niet helemaal aan. De statistieken mogen dan wel uitwijzen dat newlyweds niet veel actie krijgen tijdens de huwelijksnacht, maar daarmee is heus niet gezegd dat dat ook voor jou en je kersverse echtgenoot of echtgenote geldt. Daarom geven we je ..x de prachtigste bruidslingerie. Al is het alleen maar om letterlijk en figuurlijk in weg te dromen.

 

//assets.pinterest.com/js/pinit.js

bruidslingerie1

bruidslingerie2

bruidslingerie3

bruidslingerie4

bruidslingerie5

brudslingerie6

bruidslingerie7

bruidslingerie8

bruidslingerie9

bruidslingerie10

Openingsbeeld: Petr Ovralov on Unsplash