5 ondergewaardeerde series op Videoland

Geef deze pareltjes van series ook eens een kansje.

The Handmades Tale is ijzersterk, Grey’s Anatomy is en blijft ondanks de slinkende originele cast vermakelijk en ook voor realityshows als Love Island en Temptation Island gaat menigeen even goed zitten. Handig als je met je collega’s wilt meepraten over goede series, maar de volgende series op Videoland zijn ook écht het bingewatchen waard.

Liar
Wakker worden zonder je onderkleding en zónder te weten wat er precies is gebeurd. Het overkomt de Britse Laura Nielson. Nadat ze op date gaat met de charmante arts Andrew Earlham wordt ze de volgende ochtend wakker met het sterke vermoeden dat ze is verkracht. Ze doet aangifte tegen Andrew, maar hij beweert dat hij niets tegen haar wil heeft gedaan. De politie gaat op onderzoek uit, maar kan weinig doen. Laura besluit daarom zelf op onderzoek uit te gaan met alle gevolgen van dien. Deze psychologische triller moet op je to watch list!

New Amsterdam
Nog een ziekenhuisserie? Ja, nog een ziekenhuisserie. In deze medische drama begint dokter Max Goodwin aan zijn nieuwe carrière als de medische directeur aan het New Yorkse ziekenhuis New Amsterdam. Hij wil zijn nieuwe personeel en zijn patiënten zo goed mogelijk helpen als maar kan. Alleen moet hij zichzelf ook niet uit het oog verliezen: Max heeft namelijk kanker. Overigens is Max niet de enige dokter die met persoonlijke problemen te maken heeft.

Confess
Je kunt niet bepalen op wie je verliefd wordt, zo ondervindt ook de 26-jarige Auburn Reed. Ze probeert haar leven weer op de rit te krijgen en weet hoe ze dit wil doen. Wat ze niet incalculeerde was de kunstenaar Owen Gentry. De twee worden verliefd en Auburn geeft toe aan haar gevoelens voor de mysterieuze Owen. Maar had ze dat wel moeten doen?

Lees ook: Goed nummer in een serie gehoord? Op deze website vind je ‘m terug

A Discovery of Witches
Niet alleen is Diana Bisschip een historicus aan Oxford, ze is ook een heks. Al heeft ze dat laatste altijd onderdrukt. Wanneer zij als enige op mysterieuze wijze toegang krijgt tot Ashmole 782 zijn er opeens veel mensen die wat van haar willen. Ze is vastbesloten het mystery rondom Ashmole 782 op te lossen en krijgt daarbij hulp van vampier Matthew Clairmont. Ze hoort hem eigenlijk niet te vertrouwen, maar doet dat toch. En daar blijft het niet bij. De twee worden hopeloos verliefd op elkaar. A Discovery of Witches kijkt weg als de Twilight-versie voor volwassenen: een goede combinatie van verboden liefdes en spanning.

Imposters
Een vrouw die mannen verliefd op haar laat worden, met ze trouwt en er vervolgens met al hun geld vandoor gaat: Ava doet het. Maar Ava is niet haar echte naam. Maddie lichtte al tig mensen op en ging er met hun geld vandoor. Ook Ezra en Richard behoren tot haar slachtoffers. Samen gaan de twee heren op zoek naar antwoorden én naar Maddie. Ze willen hun geld terug, maar nog belangrijker: ze willen hun gebroken hart helen. Helaas gaat dat makkelijker gezegd dan gedaan. Maddies oplichterij blijkt maar het topje van de ijsberg te zijn.

Beeld: JESHOOTS.com from Pexels